Over de medewerkers:

In onze praktijk werken op dit moment 4 fysiotherapeuten.

Jos Disseldorp: jos@disseldorp.eu
fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, functionele looptraining

Mijn naam is Jos Disseldorp. Na eerst de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in 1974 te hebben afgerond, heb ik in Utrecht de studie fysiotherapie afgerond. Vanaf 1979 heb ik als fysiotherapeut gewerkt in de praktijk aan de Magalhaeslaan. Als fanatieke sporter (voetballen, surfen, skiën en tennissen ) en met mijn achtergrond als leraar lichamelijke opvoeding is de specialisatie sportfysiotherapie een logische keuze. Daarnaast heb ik mij in Duitsland bekwaamd in de manuele therapie.

Ineke Rijpstra: ineke@disseldorp.eu
fysiotherapie, bekkenfysiotherapie

Mijn naam is Ineke Rijpstra en ik werk sinds 1989 bij Jos Disseldorp in de praktijk. Aanvankelijk part-time maar nu mijn kinderen groter zijn ben ik steeds meer gaan werken waardoor ik vrijwel full-time aanwezig ben. Naast algemeen fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in klachten rond het bekkengebied zoals incontinentieklachten, verzakkingsklachten, pijn en prostaatklachten. Ik heb regelmatig overleg in het ziekenhuis met de behandelend specialisten. Ook de zwangerschapsbegeleiding vind ik een erg leuk onderdeel van mijn vak. Ik ben erg blij dat ik nog steeds met veel enthousiasme en passie mijn werk kan doen. De mens achter zijn klacht vind ik heel erg belangrijk, juist door het totaal plaatje te zien kun je optimaal begeleiden.

Jolanda Gerritsen - Verhees, jolanda@disseldorp.eu
fysiotherapie, orthopedische manuele therapie

Mijn naam is Jolanda Verhees. Vanaf maart 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en Orthopedisch Manueel Therapeut in deze praktijk. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut bij het Medisch Training Centrum in Delft en bij de jeugdopleiding van het betaalde voetbal SPARTA Rotterdam. Mijn diploma als algemeen fysiotherapeut heb ik in 2007 behaald aan de Hogeschool Utrecht. In 2008 ben ik mij gaan specialiseren binnen het vak en in januari 2011 ben ik afgestudeerd als Professional Master Orthopedische Manuele Therapie. Een Orthopedisch Manueel Therapeut behandelt net als een fysiotherapeut klachten van het houdings-en bewegingsapparaat en richt zich daarbij ook op de zogenaamde 'ketens' binnen het lichaam. Er wordt gezocht naar de oorzaak van de klachten en zo kan het probleem bij de wortel worden aangepakt, vaak in combinatie met oefeningen en/of een trainingsprogramma. Daarnaast kunt u terecht voor een second opinion. jolanda@disseldorp.eu

Robert Jan Gerritsen, robert@disseldorp.eu
fysiotherapie, orthopedische manuele therapie

Mijn naam is Robert-Jan Gerritsen. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn diploma ben ik gaan werken bij het Medisch Training Centrum Delft. In deze praktijk werken veel Orthopedisch Manueeltherapeuten, waaronder de oprichter van de opleiding. In deze tijd heb ik veel samengewerkt met manueel therapeuten, waardoor ik een grote interesse kreeg in het vak Manuele therapie. In 2008 tot 2011 heb ik de Master opleiding Orthopedische Manuele therapie aan de Hogeschool Utrecht gedaan.
In 2012/2013 heb ik de Cursus Craniofasciaaltherapie aan de Hogeschool Utrecht gedaan. Deze therapie kan een helpende hand bieden bij mensen met kaakproblemen en hoofdpijnklachten.
Sinds september 2014 werk ik met veel plezier bij deze praktijk. Ik ben op de woensdagen aanwezig. Hiernaast werk in nog op twee andere praktijken en ben de fysiotherapeut van de Herenselectie van Waterpoloclub GZC Donk in Gouda. De voorgaande jaren heb ik de damesselectie van GZC Donk begeleid. robert@disseldorp.eu